Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Backupify, secure your online life: Δωρέαν μέχρι 15/2!

Σας μεταφέρω αυτούσιο κάτι που βρήκα στο Ίντερνετ και μπορεί να ενδιαφέρει καποιους. Το αντιγράφω απλά γιατί ειναι λίγο βιαστικό... Είναι δωρεάν μόνο σήμερα...



"Με τις online υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε να έχουν γίνει σημαντικό κομμάτι της ζωής μας, [ τουλάχιστον της διαδικτυακής... ] μία λύση ώστε να μπορούμε να έχουμε backup των δεδομένων μας κρίνεται απαραίτητη. Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει χειροκίνητα, με scripts ή ...απλά με το Backupify!

Μία αρκετά έξυπνη και χρήσιμη υπηρεσία που αποθηκεύει τα data μας στο Cloud [ και συγκεκριμένα στο Amazon S3 ] έναντι μικρού μηνιαίου αντιτίμου. Μέχρι στιγμής υποστηρίζει πλήρως 13 υπηρεσίες όπως Flickr, twitter, delicious, Gdocs, gmail, Facebook και πολλές άλλες με κάποιες από αυτές να είναι σε beta! Σύντομα θα προστεθεί υποστήριξη για Youtube, Xmarks, RSS Feeds και Tumblr.

Το μόνο που έπρεπε να κάνω είναι να δώσω είτε στοιχεία πρόσβασης για κάθε υπηρεσία, είτε - όπου υποστηρίζεται μέσω API - να δώσω πρόσβαση στο Backupify (εδώ) για να τραβήξει τα δεδομένα μου!

Super το γεγονός ότι υποστηρίζει πολλαπλά accounts άνα υπηρεσία, καθώς και ότι εάν το επιθυμείς σε ειδοποιεί όταν πραγματοποιηθεί το καθημερινό ή εβδομαδιαίο [ again your choice ] backup!

Σημαντικό: Όπως λέω και στον τίτλο, το Backupify χαρίζει λογαριασμούς μέχρι και αύριο, 15/02/2010! Και το sign-up είναι υπόθεση 1 λεπτο"

Πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου