Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Spectre game ... Enjoy!

Σε μια ήρεμη χειμερινή νύχτα, o  Joseph Wheeler κοιτάζει επίμονα επάνω στο χιόνι και προσπαθεί να θυμίuει τις εννέα στιγμές που διαμόρφωσαν 73 έτη ζωής του. Tαξιδέξτε στην μνήμη του Joseph Wheeler και ξαναζήστε εκείνες τις εννέα στιγμές, επιλέγοντας πώς η ζωή του θα αναφερθεί.


Το Spectre είναι ένα αφηγηματικό platform παιχνίδι, ένα παιχνίδι που λέει την ιστορία της ζωής ενός ατόμου. Το τοπίο μπορεί να μην είναι  ένας φυσικός κόσμος, αλλά τα 73 χρόνια της μνήμης Joseph αξίζουν στιγμές της χαράς και του φόβου, φωτεινά και σκοτεινά. Δεδομένου ότι πλοηγείτε μέσω των συγκεκριμένων αναμνήσεών του, τα γεγονότα θα ξαναζήσουν μπροστά σας. Εάν πετυχαίνετε σε αυτές τις στιγμές του παιχνιδιού και ακολουθήσετε μια σωστή χρονικά πορεία, θα βρείτε ένα θέμα από όλες τις εμπειρίες εμπειρία του, και θα αποκαλύψετε και άλλα πράγματα από την μειωμένη μνήμη του λίγο Εάν δεν τα καταφέρετε, η νυχτερινή ιστορία σας θα τελειώσει άδοξα.



Με πάνω από εκατό αναμνήσεις μπορείτε να φτάσετε σε 52 διαφορετικούς τερματισμούς. Αντίστοιχο παζλ-παιχνίδι με το Machinarium. Παίξτε το και δεν χάσετε… Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ. (Ειναι free!!!)


Δειγματάκι απο Youtube

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου