Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Μήνυμα για το 2012, σε Crop Circle !!!

Την αποκάλυψη έκανε ο Jaime Maussan -μεξικανός δημοσιογράφος και ερευνητής ufo- στο 16ο Συνέδριο UFO. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο ο Maussan παρουσίασε δύο συγκεκριμένα crop circles .



Η αποκρυπτογράφηση των crop circles.

Στο πρώτο, σύμφωνα με την αποκρυπτογράφηση που έκανε ο ίδιος, εμφανίζονται στοιχεία που οδηγούν στο ημερολόγιο των Τολτέκων. Συγκεκριμένα:

1. η ημισέλινος στο κέντρο του αγρογλυφικού ,σε συνδιασμό με τους 20 μεγάλους σχηματισμούς στην περιφέρεια του,παραπέμπουν στην 20η Μαίου 2012 ημέρα κατα την οποία θα συμβεί ηλιακή έκλειψη ορατή από τον μισό πλανήτη.

2. γύρω από την ημισέλινο υπάρχουν 16 κάθετοι σχηματισμοί ,που μάλλον αναφέρονται στο γεγονός πως δεκαέξι ημέρες μετά την έκλειψη , δηλαδή στις 6 Ιουνίου 2012, η Αφροδίτη θα περάσει μπροστά από τον Ήλιο.

3. επίσης γύρω από την ημισέλινο υπάρχουν τέσσερεις μεγάλοι κυκλικοί σχηματσιμοί που αποτελούνται από 13 γραμμές η καθεμιά.Αρα έχουμε 4 φορές το 13, δηλαδή 52. Ο αριθμός 52 παραπέμπει στο στοιχείο ότι κάθε 52 χρόνια το "ιερό ημερολόγιο" συμπίπτει με το "ηλιακό ημερολόγιο" και δείχνουν την ίδια ημέρα.

4. ο συνδιασμός των αριθμών "20" και 13" μέσα στο crop circle, οδηγεί επίσης στο ημερολόγιο των Τολτέκων το οποίο είχε 13 μήνες των 20 ημερών η καθεμιά.
Το δεύτερο crop circle προαναγγέλει "κάτι σημαντικό" που θα συμβεί και συνδέεται πιθανότατα με την "δευτέρα παρουσία".




Ο Jaime Maussan τόνισε πως προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι τα δύο αυτα crop circles εμφανίστηκαν κοντά το ένα με το άλλο και ίσως να συνδέονται μεταξύ τους. Το γενικό συμπέρασμα είναι πως προμηνύουν γεγονότα που θα συμβούν από τις 20 Μαϊου μέχρι τις 6 Ιουνίου του 2012, δηλαδή σε ένα διάστημα δυο εβδομάδων. Τα βασικά ερωτήματα που προκύπτουν πάντως είναι "ποιοί κατασκεύασαν τα δύο crop circles;" και "τι προσπαθούν να μας που με αυτά;".

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου