Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Δίδυμες με διαφορά ηλικίας 4 χρόνια!

Είναι δίδυμες αλλά δεν έχουν την ίδια ηλικία.
Η Bailey και η Μegan από τη Μεγάλη Βρετανία, έσπασαν κάθε ρεκόρ και αν και δίδυμες έχουν γεννηθεί με διαφορά 4 χρόνων.
Η τελευταία ποσότητα ωαρίων της βιολογικής τους μητέρας, Jein, που έχει κάνει υστερεκτομή, γονιμοποιήθηκε και τα έμβρυα καταψύχθηκαν. Παρένθετη μητέρα έφερε στον κόσμο πριν από τέσσερα χρόνια, την  Bailey  και απέμειναν άλλα τρία έμβρυα που σύμφωνα με τον νόμο, μπορούν να κρατηθούν για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Η ίδια παρένθετη μητέρα, έφερε τον Μάιο στον κόσμο τη δίδυμη αδελφή της τετράχρονης Bailey, τη Μegan.
Όπως δήλωσαν οι γονείς τους και στις 2 γεννήσεις, δεν κατάφεραν να παραστούν καθώς τα κορίτσια τους γεννήθηκαν χωρίς να δυσκολέψουν την παρένθετη μητέρα και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την ώρα που πήγε στο νοσοκομείο. Ετσι και στις δύο κόρες έμαθαν ότι θα γίνουν γονείς, στο δρόμο για το νοσοκομείο.
Η μόνη εξωτερική διαφορά μεταξύ των χαριτωμένων κοριτσιών, είναι ότι το χρώμα των μαλλιών τους, με την Μegan είναι πιο ανοιχτόχρωμη και απλώς... τέσσερα χρόνια μικρότερη από την αδελφή της.
«Αν δείτε τις φωτογραφίες στην ίδια ηλικία μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό» λένε οι βιολογικοί γονείς τους, που καμαρώνουν και ευγνωμονούν την επιστήμη που έκανε το θαύμα της, αλλά και την παρένθετη μητέρα που τώρα, όπως λένε, είναι η καλύτερη τους φίλη.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου