Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Την δολοφόνησε επειδή δεν ήταν καλή στα χαρτιά !

Ένας άνδρας από το Ηνωμένο Βασίλειο δολοφόνησε την γυναίκα του επειδή δεν ήταν καλή στα χαρτιά!

Ο 52χρονος Stephen Green , σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού , πάντα θα έβριζε την άτυχη Carole όταν δεν έπαιζε καλά στα χαρτιά ενώ την είχε απειλήσει κιόλας πως αν συνεχιστεί αυτό θα την πετάξει από το μπαλκόνι του παραθαλάσσιου σπιτιού τους.

 Όλη αυτή η αυξημένη επιθετικότητα είχε ως τραγικό αποτέλεσμα να βρεθεί τρείς μέρες αργότερα μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σαλόνι του διαμερίσματος τους η 57χρονη , η οποία υπολογίζεται πως έφερε πάνω από 100 μαχαιριές.

Ο 52χρονος βέβαια υποστηρίζει πως η γυναίκα του προσπάθησε να του επιτεθεί αλλά σκόνταψε και έπεσε πάνω στο μαχαίρι που η ίδια κρατούσε και πως στην συνέχεια αφού ήταν ήδη νεκρή άρχισε και ο ίδιος να την μαχαιρώνει .

Μια φίλη του ζευγαριού μιλώντας στο δικαστήριο δήλωσε :

“ Ο Stephen είχε αρχίσει να κριτικάρει σε μεγάλο βαθμό την Carole. Την αποκαλούσε ηλίθια και ανήμπορη να αντιληφτεί την κατάσταση. “

Ακόμα αναφέρθηκε στην αγάπη του 52χρονου για το αλκοόλ και πως πέρυσι είχε προσπαθήσει να την πνίξει ενώ ταυτόχρονα την δάγκωνε και χτυπούσε το κεφάλι της.

Τότε ο 52χρονος ομολόγησε την επίθεση και τέθηκε υπό επιτήρηση για 12 μήνες.

Η άτυχη γυναίκα άδραξε τότε την ευκαιρία να ζητήσει βοήθεια από την φίλη της η οποία της συνέστησε να πάρει διαζύγιο.

Αυτό στάθηκε αδύνατο όμως γιατί ήταν παντρεμένοι μόλις 1 χρόνο και η ίδια όπως ομολογεί η φίλη της , πίστευε πως υπήρχε μια μικρή πιθανότητα να γυρίσει πισω ο άνδρας που τόσο αγάπησε.

Μετά τα Χριστούγεννα όμως η κατάσταση του χειροτέρεψε μαζί με την ορεξή του για αλκοόλ.

Στις 15 Ιανουαρίου συνέβη το μοιραίο γεγονός και το πτώμα της βρέθηκε τρεις μέρες αργότερα.

Η δίκη ακόμα συνεχίζεται..

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου