Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Ο νέος μικρότερος άνδρας στον κόσμο!



Από ύψος μόλις 70 εκατοστών βλέπει τον κόσμο ο 24χρονος Έντουαρντ Χερνάντες. Ηθοποιός και χορευτής έχει ως όνειρό του να συναντήσει τον Σιλβέστερ Σταλόνε.




Σας παρουσιάζουμε τον κοντύτερο άνθρωπο του κόσμου, τον Κολομβιανό, ύψους μόλις 70 εκατοστών Έντουαρντ Νίνο Χερνάντες που είναι επίσημα ο πιο κοντός άνθρωπος εν ζωή.
Ο 24χρονος Έντουαρντ ζυγίζει μόλις δέκα κιλά και είναι χορευτής και ηθοποιός μερικής απασχόλησης. Σε συνέντευξή του στο Associated Press τονισε “Νιώθω χαρούμενος επειδή είμαι μοναδικός”.
Όνειρό του να συναντηθεί με τους Τσάκι Τσάν, Σιλβέστερ Σταλόνε και τον πρώην πρόεδρο της Κολομβίας Αλβάρο Ουμπίνε.



Η μητέρα του δήλωσε ότι η ανάπτυξή του σταμάτησε εντελώς σε ηλικία δύο ετών. Αυτή και ο σύζυγός της έχουν άλλα τρία αγόρια. Το 1992 έφυγε από τη ζωή η κόρη τους η οποία ήταν νανάκι όπως Έντουαρντ.
Ο 24χρονος παράτησε το σχολειό όταν ήταν 13 ετών. Του αρέσει στις ελεύθερες ώρες του να παίζει ντόμινο και ντάμα.



Ο προηγούμενος μικρότερος άνθρωπος του κόσμου ήταν ο Χε Πινγκπινγκ από την Κίνα, που ήταν τέσσερα εκατοστά ψηλότερος αλλά πέθανε το περασμένο Μάρτιο.
Ο 24χρονος Κολομβιανός πάντως δεν θα κρατήσει τον τίτλο του για πολύ, καθώς θα τον πάρει ο Καγκέντρα Θάπα Μαγκάρ από το Νεπάλ μόλις κλείσει τα 18, τον Οκτώβριο. Ο νεαρός έχει ύψος μόλις 56 εκατοστά.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου