Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Είμαστε προετοιμασμένοι για εξωγήινους δηλώνει ο ΟΗΕ

ufo Είμαστε προετοιμασμένοι για εξωγήινους δηλώνει ο ΟΗΕ
Ακόμη και εάν αύριο προσγειωθούν εξωγήινοι, ο ΟΗΕ είναι έτοιμος για όλα. Ειδική υπηρεσία, με επικεφαλής γυναίκα αστροφυσικό που θα έχει το ρόλο πρέσβειρας, λειτουργεί από το 1962 και παρακολουθεί στενά κάθε περιστατικό που μπορεί να σχετίζεται με ζωή εκτός του πλανήτη
Το γραφείο του ΟΗΕ για τα θέματα διαστήματος (UNOOSA) συστήθηκε το 1962 για την ομαλή και ειρηνική χρήση του διαστήματος.
Στο διάστημα όμως συμπεριλαμβάνονται και οι εξωγήινες οντότητες, έτσι το εν λόγω γραφείο ασχολείται στενά και με το φλέγον ζήτημα του τι θα γίνει εάν οι εξωγήινοι έρθουν στη γη.
Ναι καλά ακούσατε μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι γιατί όταν έρθουν οι εξωγήινοι στον πλανήτη μας δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα επικοινωνίας μιας και το γραφείο του ΟΗΕ το έχει προβλέψει
και αυτό ορίζοντας πρέσβειρα για… εξωγήινες συνομιλίες.
Έτσι, όταν οι εξωγήινοι αποφασίσουν να μας επισκεφτούν, θα τους καλωσορίσει θερμά η Μαζλάν Ότμαν, αστροφυσικός από τη Μαλαισία, η οποία θα αναλάβει να φέρει εις πέρας τις διαπραγματεύσεις με τους εξωγήινους.
Η Ότμαν αναμένεται να μιλήσει για τον νέο της ρόλο σε επιστημονικό συνέδριο στο Kavli Royal Society International Centre στο Μπέρμινχαμ την επόμενη βδομάδα.
Όπως είπε η ίδια “οι αυξανόμενες έρευνες για εξωγήινη επικοινωνία μας δίνει την ελπίδα ότι κάποια μέρα το ανθρώπινο είδος θα λάβει σήματα από τους εξωγήινους”, προσθέτοντας ότι όταν γίνει κάτι τέτοιο “θα έχουμε ένα μέρος για την ορθή και οργανωμένη επιχείρηση επικοινωνίας μαζί τους”.
Συνεπώς εάν μια μέρα έρθουν οι εξωγήινοι και μας πουν “πηγαίνετέ μας στον αρχηγό σας’, θα έχουν να κάνουν με την Ότμαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου