Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Έβαψε τη γάτα της για να ταιριάζει με τα... μαλλιά της

Ροζ έβαψε τη γάτα της μία 22χρονη, επειδή όσο είχε το φυσικό της χρώμα, το λευκό, δεν ταίριαζε με τα... μαλλιά της! 


Ένας άνδρας που είδε τη γάτα, όταν αυτή πήδηξε το φράχτη του σπιτιού του, ανήσυχος από το θέαμα που αντίκρισε, την περιέθαλψε και την πήγε σε οργάνωση για τα κακοποιημένα ζώα.
Τα μέλη της οργάνωσης αρχικά σκέφτηκαν ως πιο πιθανή εκδοχή, να την έβαψαν “κακά παιδιά”, πριν τη ρίξουν πάνω από τον ξύλινο φράχτη και μέσα στην αυλή του σπιτιού, όπου εντοπίστηκε.

Κάποιοι άλλοι όμως, υποψιάστηκαν ότι η ιδιοκτήτριά της, μάλλον, ήθελε να την κάνει να μοιάζει με τη διάσημη και πρωταγωνίστρια τηλεοπτικής σειράς γάτα, Bagpuss (φωτο).
Ωστόσο, από ό,τι φάνηκε, και οι δύο εκδοχές ήταν εκτός πραγματικότητας.
Η 22χρονη Natasha Gregory, μητέρα δύο παιδιών, που διεκδικεί τη γάτα της από την οργάνωση, παραδέχτηκε πως την έβαψε με ουσία, που χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική, ώστε να ταιριάζει με τα δικά της... μαλλιά και πως πήρε την ιδέα από αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά.
Και κάπως έτσι, η “Oi! Kitty”, από λευκή έγινε... ροζ!
Είναι το αγαπημένο μου χρώμα, το λατρεύω! Έβαψα τα μαλλιά μου ροζ και λατρεύω τα ροζ ρούχα. Κι έτσι μου φάνηκε καλή ιδέα να βάψω την Oi! Kitty ροζ, ώστε να είμαστε ασορτί! Άλλωστε, πάντα ήθελα ένα ροζ κατοικίδιο”, είπε η Gregory στην εφημερίδα “The Sun”.
“Διάβασα τις οδηγίες και αφού σιγουρεύτηκα ότι δεν ήταν τοξική και δε θα την έβλαπτε, προχώρησα. Άλλωστε, την ουσία αυτή, την τρώμε”.
Σημειωτέον, τα μέλη της οργάνωσης, της χάλασαν το σχέδιο, αφού έπλυναν τη γάτα και την επανέφεραν στο “αδιάφορο” φυσικό, λευκό χρώμα της.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου