Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Και η σύζυγος αυτού... ένας πίνακας!

Έναν πρωτότυπο γάμο ετοιμάζει ένας 37χρονος Πολωνός ο οποίος «ερωτεύτηκε» με την πρώτη ματιά τη γυναίκα που… απεικονίζεται σε έναν πίνακα!


O λόγος για τον Τόμαζ Ουρούνουβισκ ο οποίος ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα μια γυναίκα που απεικονίζεται σε έναν πίνακα του 1955. Πρόκειται για μια κατά πολλούς σωστή «νοικοκυρά» αφού κρατά στα χέρια της ένα καλάθι με ρούχα. Είναι απλή, ντυμένη σεμνά, έχει καστανά κοντά μαλλιά και χαμογελά διακριτικά!

Ο φιλότεχνος Τόμαζ είδε για πρώτη φορά τον πίνακα το 2001 σε μια γκαλερί και…ένιωσε την καρδιά του να χτυπά δυνατά. Έτσι, χωρίς να χάσει λεπτό αγόρασε τον πίνακα και αφιέρωσε τα επόμενα δέκα χρόνια στην αναζήτηση της κοπέλας που είχε ποζάρει.

Tο αποτέλεσμα των προσπαθειών του όμως ώστε να βρεί «το άλλο του μισό» ήταν άκαρπο. «Ήθελα απλώς να την συναντήσω, να πιούμε έναν καφέ και να συζητήσουμε. Να δω ποια είναι και τι κάνει στη ζωή της» δήλωσε ο Τόμαζ. Έτσι αποφάσισε να παντρευτεί το πορτρέτο της…

Βέβαια, δεν τα είναι και πολύ εύκολο να βρει ιερέα που θα δεχθεί να τελέσει το μυστήριο. «Δεν ξέρω εάν κάτι τέτοιο είναι εφικτό στην Πολωνία, αλλά εάν δεν είναι είμαι διατεθειμένος να πάω εκεί όπου επιτρέπονται τέτοιοι γάμοι» ανέφερε.

Εμείς ας του ευχηθούμε καλά στέφανα και βίον ανθόσπαρτον!

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου