Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Τέλος στο μαρτύριο της άμμου!

Οσοι σιχαίνονται την αμμουδιά ακριβώς επειδή δεν αντέχουν τους ενοχλητικούς κόκκους της άμμου που τρυπώνουν παντού, ίσως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουν χάρη στο Sandless Beach Mat. Η ανατρεπτική πετσέτα κατά της άμμου διαθέτει μια ειδική πλέξη από πολυουρεθάνη, η οποία επιτρέπει στους κόκκους της άμμου να «δραπετεύουν» μέσα από τα μικροσκοπικά ανοίγματα στην ύφανσή της και να μη στέκονται πάνω στο ύφασμα.



Η συγκεκριμένη τεχνολογία ύφανσης αναπτύχθηκε αρχικά για στρατιωτική χρήση, προκειμένου να απαλλάσσει από τα σύννεφα σκόνης σε σημεία όπου προσγειώνονται και απογειώνονται ελικόπτερα. Το τετράγωνο Sandless Beach Mat, μεγέθους ενός τετραγωνικού μέτρου, υπόσχεται την απομάκρυνση σκόνης, χώματος, άμμου και νερού, διασφαλίζοντας τη διατήρηση μιας καθαρής επιφάνειας στο επάνω μέρος. Επιπλέον, διπλώνεται εύκολα και μεταμορφώνεται γρήγορα σε τσάντα για την εύκολη μεταφορά του.
Η ιδανική πετσέτα για διακοπές διατίθεται πλέον μέσω της ιστοσελίδας του διαδικτυακού καταστήματος Hammacher Schlemmer (www.hammacher.com) προς 59,95 δολάρια - δηλαδή περίπου 42 ευρώ.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου