Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

"Γυναίκα πάχυνες; Δρόμο!"

Οι μισοί άντρες θα χώριζαν με την σύντροφο τους αν αποκτούσε παραπάνω κιλά. Μονάχα το 18% των γυναικών ενδιαφέρονται για τα... προσόντα του συντρόφου τους.


Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε αυτή την εβδομάδα, σχεδόν το 50% των αντρών που συμμετείχαν δήλωσαν πως θα χώριζαν με την σύντροφο τους αν αυτή αποκτούσε παραπάνω κιλά, σε αντίθεση με μόλις το 20% των γυναικών.

Τα δυο τρίτα των αντρών δήλωσαν επίσης πως είχαν φαντασιώσεις για τις φίλες των συντρόφων τους, σε αντίθεση με το ένα τρίτο των γυναικών.

Η έρευνα διεξήχθη από τις ιστοσελίδες AskMen.com και Cosmopolitan.com.

Όσον αφορά το διαχρονικό ερώτημα "το μέγεθος μετράει?", μονάχα το 18% των γυναικών δήλωσαν πως θα ήθελαν ο σύντροφος τους να έχει μεγαλύτερα προσόντα, ενώ το 51% των άντρων έδειξαν τάσεις… ανασφάλειας για το συγκεκριμένο θέμα.

Ένας άντρας είναι περισσότερο πιθανό να πει ψέματα για τον αριθμό των συντρόφων του (50%) από τις γυναίκες (35%).

Για το ποιος πληρώνει σε ένα ραντεβού, το 59% των αντρών πιστεύουν πως πρέπει να πληρώσει όλο τον λογαριασμό, τουλάχιστον μέχρι να εξελιχθεί η σχέση σε κάτι πιο σταθερό. Το 38% των γυναικών πιστεύουν πως πρέπει να πληρώνουν το μερίδιο τους, σε αντίθεση με το 33% που πιστεύουν πως πρέπει να πληρώνει ο άντρας. 

Το 39% των αντρών θεωρεί πως η οικογένεια αποτελεί το πιο σημαντικό σύμβολο στάτους. Το 43% των γυναικών είπαν πως ένα ωραίο σπίτι δηλώνει περισσότερο από όλα το στάτους τους, ενώ το 25% ένας πετυχημένος άντρας.

Τέλος, όσον αφορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μονάχα το 38% των γυναικών δεν θα είχαν πρόβλημα ο σύντροφος τους να γίνει "friend" με μια πρώην του -  η πλειοψηφία των αντρών είναι πιο άνετοι με αυτό το θέμα και δήλωσαν πως δεν έχουν πρόβλημα, αλλά θεωρούν το cybersex chat ή το sexting πράξη ερωτικής απάτης.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου