Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Τρώει τις στάχτες του συζύγου της

Όλοι μας έχουμε κάποιες παράξενες συνήθειες ωστόσο η συγκεκριμένη τις ξεπερνά κατά πολύ. Ο λόγος για μια 26χρονη η οποία τρώει τις στάχτες του συζύγου της.


Όπως εξιστόρησε η ίδια στον τηλεοπτικό σταθμό TLC και την εκπομπή My Strange Addiction έχασε τον άνδρα της πριν από 2,5 χρόνια ύστερα από κρίση άσθματος που υπέστη.

Η Cassie στην εκπομπή που μεταδόθηκε πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκε να γεύεται τις στάχτες του πολυαγαπημένου της άνδρα, συνήθεια όχι και τόσο ευχάριστη.

Από ότι φαίνεται η Cassie δυσκολεύεται αρκετά στο να αποδεχτεί το χαμό του συζύγου της αφού αρχικά όπου και αν πήγαινε κουβαλούσε μαζί της τις στάχτες του. Σύμφωνα με την ίδια, μέχρι στο μπακάλικο, το σινεμά ακόμα και στο εστιατόριο έπαιρνε το ειδικό δοχείο.

Η συνήθειά της πήρε άλλη τροπή όταν δεν ήθελε να πλύνει τα χέρια της όταν άγγιζε τις στάχτες με αποτέλεσμα να τις τρώει.

Η ίδια δε δίστασε και για τη γεύση που έχουν ωστόσο οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου αφού οι στάχτες έχουν χημικά που φέρνουν ψύχωση σε όποιον τις τρώει.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου