Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Μπορεί να ζούσε ο Νίκολας Κέιτζ το... 1870;


Η φωτογραφία που βλέπετε στα δεξιά, απεικονίζει έναν άντρα που έζησε το 1870 και η αλήθεια είνια ότι μοιάζει εκπληκτικά με τον διάσημο ηθοποιό Νίκολας Κέϊτζ. Ο κάτοχος της φωτογραφίας, όμως, δεν αρκείται μόνο στην εξωτερική ομοιότητα αλλά υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος του 1870 και ο Κέϊτζ είναι... το ίδιο πρόσωπο, αφού ο ηθοποιός είναι... αθάνατο βαμπίρ!!!!!

"Η φωτογραφία τραβήχτηκε την εποχή του εμφυλίου πολέμου στις Η.Π.Α και δεν έχει υποστεί κάποια τεχνική επεξεργασία. Η άποψή μου είναι ότι ο άντρας αυτός δεν πέθανε ποτέ στην πραγματικότητα αλλά "ξαναγεννήθηκε", αφού ήταν αυτό που λέμε "βρικόλακας", ξεκίνησε τη ζωή του από την αρχή και έγινε ο διάσημος ηθοποιός", δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ, ο ιδιοκτήτης της φωτογραφίας!

Και αφού έχει στην κατοχή του αποδείξεις (!) ότι ο Νίκολας Κέϊτζ είναι... βρικόλακας, αποφάσισε να τις "μοσχοπουλήσει". Προχωρήσε λοιπόν σε δημοπράτηση του "ντοκουμέντου" μέσω ε-bay με τιμή εκκίνησης το ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων παρακαλώ!!

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό είναι αν βρέθηκε τελικά αγοραστής, γιατί η φωτογραφία εδώ και λίγες ώρες δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Οφείλουμε πάντως να πούμε ότι ο ιδιοκτήτης της δεν στερείται ούτε φαντασίας, ούτε επιχειρηματικού πνεύματος!

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου