Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Jordan ύψους... 68.6 εκατοστών!

Έχει ύψος μόλις 68,5 εκατοστά, αλλά αυτό δε φαίνεται να την πτοεί! Ο λόγος για την πιο κοντή γυναίκα του κόσμου, Bridgette Jordan, από τις Η.Π.Α.,της οποίας η μικροσκοπική φυσιογνωμία δεν της στερεί το δικαίωμα στην ευτυχία



"Είναι υπέροχο να είσαι μικροσκοπικός, Όλοι πρέπει να νιώθουν αυτοπεποίθηση γι' αυτό που είναι", αναφέρει η 22χρονη Bridgette Jordan στη βρετανική mailonline. Η ίδια, σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες είναι η πιο κοντή γυναίκα παγκοσμίως.
Το ύψος της φτάνει μόλις τα 68,6 εκατοστά ενώ μαζί με τον αδερφό της κατέχουν το ρεκόρ των πιο κοντών αδερφών του κόσμου. Ο κατά δύο χρόνια νεότερος αδερφός της,Brad, έχει ύψος 91, 5 εκατοστά.



Οι δυο  κάτοχοι του ρεκόρ των πιο κοντών αδερφών ανά την υφήλιο,  διαμένουν με τους γονείς τους στο Sandoval του Illinois των Η.Π.Α.
Τα δύο αδέρφια πάσχουν από ένα τύπο νανισμού, του οποίου η επιστημονική ονομασία είναι Majewski osteodysplastic primordial dwarfism type II.



Η 22χρονη κοπέλα μάλιστα, έχει πολλές ασχολίες που της γεμίζουν ευχάριστα το χρόνο. Η ίδια είναι μέλος των cheerleader του Κολεγίου Kaskaskia, όπου επιδίδεται σε χορευτικές και μουσικές πρόβες.



Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου