Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ισορροπεί με το κεφάλι πάνω σε ένα καρφί

Ο Li Xin ασχολείται πολλά χρόνια με τις πολεμικές τέχνες και είναι master του Κουνγκ φου, καταπλήσσοντας πολύ συχνά τα πλήθη με τις παρουσιάσεις του που κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα! Αυτή τη φορά έκανε κάτι απίστευτο, που όσοι το παρακολούθησαν θα το θυμούνται για χρόνια. Ισορρόπησε με το κεφάλι του επάνω στη μύτη ενός καρφιού, ασκώντας πίεση με όλο το βάρος του επάνω στην ακίδα της πρόκας!

Βάζοντας τα χέρια του στο πλάι, ο Li στερέωσε το κρανίο του επάνω σε ένα καρφί, παραμένοντας ανάποδα για 20 περίπου δευτερόλεπτα. Τα 66 κιλά του βάρους του δεν τον εμπόδισαν καθόλου να μείνει ακίνητος και… ατάραχος στη θέση αυτή, καταπλήσσοντας τον κόσμο που τον παρακολουθούσε. Ο 47χρονος «τολμηρός» Κινέζος χρειάστηκε να κάνει ατελείωτες ώρες προπόνησης και πολλές ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης για 20 ολόκληρα χρόνια, έτσι ώστε να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ίδιος άνθρωπος κατάφερε πριν λίγο καιρό να ισορροπήσει με το στομάχι του επάνω σε ένα παρόμοιο καρφί, ενώ κατά το παρελθόν έχει «στερεωθεί» επάνω σε διάφορα αιχμηρά αντικείμενα, αποδεικνύοντας την ικανότητά του σε τέτοιου είδους… τολμηρές ενέργειες!

Πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου