Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Το τροπικό νησί που κινείται


Πώς θα σας φαινόταν να κάνετε διακοπές στο Αιγαίο πάνω σε ένα τροπικό νησί; Μπορεί να ακούγετε περίεργο, αλλά η βρετανική εταιρεία Yacht Island Design σχεδίασε ένα γιοτ-νησί που έχει σκοπό να σας ταξιδέψει παντού.

Το νέο project της εταιρείας Yacht Island Design είναι σίγουρα καινοτόμο και ονομάζεται Tropical Island Paradise. Με μια πρώτη ματιά στα φωτορεαλιστικά σχέδια νομίζει κανείς ότι πρόκειται για ένα πολυτελές σκάφος, αλλά ουσιαστικά, είναι ένα κινούμενο εξωτικό νησί. Το πρωτότυπο γιοτ έχει μήκος 90 μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει έως 10 άτομα, ενώ διαθέτει ελικοδρόμιο, μία πισίνα με γαλάζια νερά που μοιάζει με ιδιωτική παραλία, μικρές πολυτελείς cabanas και μία μεγάλη σουίτα που βρίσκεται μέσα στο τεχνητό ηφαίστειο.


Ασφαλώς, πηγή έμπνευσης για τους δημιουργούς του αποτέλεσαν τα εξωτικής ομορφιάς νησιά της Καραϊβικής, του Ινδικού Ωκεανού και της Γαλλικής Πολυνησίας. Φοίνικες, ένας τεχνητός καταρράκτης και ένα μεγάλο ξύλινο deck ολοκληρώνουν την εικόνα του τροπικού παράδεισου που χάρη στους υπερσύγχρονους κινητήρες καταφέρνει να κινείται ταχύτατα στους ωκεανούς.





Και αν οι επιβάτες θελήσουν να νιώσουν ένα με τον ωκεανό, υπάρχουν μικρές πλατφόρμες που επιπλέουν στο νερό και μοιάζουν με μικρά ιδιωτικά νησάκια. Επίσης, μέσα στο σκάφος υπάρχει σινεμά, βιβλιοθήκη, game rooms και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, ενώ φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος ευεξίας και αναζωογόνησης.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου