Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

O πλαστικός... Σούπερμαν

Ένας άντρας στις Φιλιππίνες υποβλήθηκε σε διαδοχικά χειρουργεία, για να καταφέρει να μοιάζει στον αγαπημένο του σούπερ ήρωα. Διαβάστε πώς μεταμορφώθηκε


Τον Σούπερμαν θέλησε να μιμηθεί ένας άντρας από τις Φιλιππίνες, όχι φορώντας την στολή του για τις απόκριες, αλλά κάνοντας μία σειρά επεμβάσεων.
Ο 35χρονος Herbert Chavez, άλλαζε σταδιακά την εμφάνιση του για 16 ολόκληρα χρόνια, αφού είχε κάνει την πρώτη του επέμβαση το 1995, όπως αναφέρουν τα Philippines' Bandila News.


 Ο νέος  "Κλαρκ Κεντ", ο οποίος εργάζεται ως εκπαιδευτής μοντέλων για τα καλλιστεία, έχει στο σπίτι του στην Calamba City, νότια της πρωτεύουσας Manila, μία μεγάλη συλλογή από αναμνηστικά του αγαπημένου ήρωα των κόμικς.

Αναλυτικά οι χειρουργικές επεμβάσεις
Ο εκπαιδευτής λοιπόν από τις Φιλιππίνες προχώρησε στις παρακάτω επεμβάσεις, για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έκανε πλαστική στο  σαγόνι για να αποκτήσει το κλασικό λακάκι του Superman.
Ύστερα ακολούθησε εγχείριση ρινοπλαστικής, για να μετατρέψει την ασιατική μύτη του σε μία πιο κοντά στα μέτρα του σούπερ ήρωα.
Μεταξύ άλλων, έκανε ενέσεις σιλικόνης στα χείλια του για να είναι πιο λεπτά, ενώ πρόσθεσε εμφυτεύματα στους μηρούς για να είναι πιο μυώδεις.


 Ένας ψυχολόγος δήλωσε στα τοπικά νέα, πως ο Chavez μπορεί να πάσχει από διαταραχή, που τον κάνει να παθιάζεται με κοσμητικές επεμβάσεις στο σώμα του.
Σε κάθε περίπτωση πρόσθεσε ένα ακόμα έκθεμα στο γεμάτο κλώνους του Σούπερμαν δωμάτιό του.

Πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου