Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ για ομάδα ποδοσφαίρου - Νίκησε με σκορ 58-0!

Στο βιβλίο των ρεκόρ guinness, κατάφερε να μπει μια ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα στην Αγγλία. Με μέσο όρο ένα γκολ κάθε 90 δευτερόλεπτα, η ομάδα Nova FC ηττήθηκε από την Wheel Power με 58-0, σε αγώνα που διεξήχθη στις 18 Μαρτίου.


Με μέσο όρο ένα γκολ κάθε 90 δευτερόλεπτα, η ομάδα Nova FC ηττήθηκε από την Wheel Power με 58-0, σε αγώνα που διεξήχθη στις 18 Μαρτίου.

Ο άτυχος προπονητής της ηττημένης Nova FC, Parker Lewis, παραδέχθηκε μετά τον αγώνα ότι ήξερε πως η ομάδα του θα χάσει, διότι έπαιζαν με έναν ισχυρό αντίπαλο, αλλά όπως τόνισε «ποτέ δεν είχα φανταστεί μια τέτοια ήττα».

Στην ουσία, μετά το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο η Wheel κατάφερε να πετύχει 20 γκολ, έγινε αμέσως σαφές ότι θα ήταν ένας πολύ εύκολος αγώνας για την ομάδα.

Η Wheel Power, συνέχισε και το δεύτερο ημίχρονο να «βομβαρδίζει» με γκολ τους αντιπάλους, πετυχαίνοντας 38 γκολ σε 45 λεπτά, με το τελικό σκορ να φτάνει το ιστορικό 58-0.

Δύο αδέλφια που παίζουν στην επίθεση της ομάδας, ο Robbie και ο Stuart Bowker, ανέβηκαν αμέσως στην κορυφή του πίνακα βαθμολόγησης, καθώς πέτυχαν 28 γκολ μαζί.

Αυτό είναι το δεύτερο ρεκόρ της Wheel Power καθώς τον Νοέμβριο του 2011 είχε συντρίψει μια άλλη ομάδα με 55-0.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου